pondělí 24. prosince 2007

Nenechte si ujít žádnou sváteční pohádku

Znáte to, těšíte se na pohádku, kterých dávají v těchto svátečních dnech požehnaně. Ještě před tím se ale podíváte do své pošty na pc, pošlete další vánoční přání a najednou je po pohádce. Prostě zapomenete.


Program ovládáte kliknutím myší na ikonu schovanou vedle hodin

Od toho je tu výborný český program ITV. Jedná se o televizní program, který se vám schová do lišty vedle hodin. Výhodou oproti dalším podobným programům (např. přebubřelý program 365 dní) je rychlá aktualizace, není jej nutno instalovat (z internetu stáhnete pouze exe soubor), jednoduché ovládání jedním kliknutím myši atd. Například na pořad na který si přejete být upozorněni kliknete pravým tlačítkem myši a program vás v pravý čas upozorní.

Rozhodně doporučuji tento program k vyzkoušení, malá, jednoduchá a systémově nenáročna aplikace vás určitě nenechá na holičkách, když vaše mozkovna zapomene, nebo když nevíte co s načatým večerem. Program stáhnete na adrese: http://www.kuma.cz, kde naleznete i náhledy aplikace a diskuzy ve které vám budou zodpovězeny veškeré vaše případné otázky.

Žádné komentáře: