středa 5. prosince 2007

Heuréka!

Určite už jste vybírali nějaké to zboží na internetu. Ať už se jste vybírali žehličku nebo třeba LCD televizor tak jste dozajista byli zavaleni nepřeberným množstvím zboží. Jak se ale vyznat v tom, které je pro vás to pravé?

Tvůrci stránek http://www.heureka.cz/ na to přišli, anebo si alespoň vzali ponaučení ze zahrančních serverů. Ať už je to tak nebo onak, takovýto projekt na českém internetu chyběl. Po najetí na výše zmíněný odkaz vás přivítá stránka v příjemném grafickém provedení. Zde si stačí vybrat o kterou kategorii zboží máte zájem, případně zadáte už vybraný typ do okénka "hledej".

U každého zboží máte uvedeno v jakém cenovém rozsahu se na českých e-shopech vyskytuje. Kliknete li na název výrobku, dostanete se do podrobnější nabídky, kde můžete vybírat z několika záložek. Jednak tu najdete specifikace výrobků (můžete je dokonce i sami upravovat po vzoru otevřené encyklopedie wikipedia, což dává této službě další obrovskou výhodu před ostatními), tak podrobný výpis obchodů kde se dá výrobek koupit, seřazený dle ceny. Také zde můžete najít recenzi výrobku, diskuzi k němu a další informace.

Na českém internetu je mnoho vyhledávačů zboží (např. asi nejznámnější ) http://www.zbozi.cz/, ale doposud jsem u žádného nenašel takovou přidanou hodntou jako právě u vyhledávače heureka. Můžu jen doporučit :-)

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

v dnešní době už je z čeho vybírat, já například často chodím na www.hyperzbozi.cz a jsem spokojený, ale nejraději využívám více srovnavačů najednou, nikdy nevíte, kde narazíte na tu nej nabídku.